Verkeersongeluk door defecte stoplichten N203 Uitgeest

1352

UITGEEST – Maandagavond 10 december kwam er omstreeks tien over half 7 bij de hulpdiensten een melding binnen van een verkeersongeluk aan de N203 in Uitgeest. Direct werd er politie en een ambulance richting de N203 gestuurd.


Er bleek een ongeval te zijn gebeurd op de N203 ter hoogte van station Uitgeest. Ter plaatse bleken de stoplichten niet te werken. Twee auto`s waren hier in botsing gekomen, waarbij een auto die vanaf de Castricum kwam een andere auto die vanaf de Geesterweg de N203 wilde oversteken in de zijkant raakte. Politie kon ook geen doorgang vinden door het drukke verkeer en moest vanaf de Kleis door het fietstunneltje aan de andere kant bij het ongeval komen.


De bestuurder en inzittende zijn in de ambulance gecontroleerd op eventuele verwondingen maar er hoefde uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis. Familie heeft de bestuurders en inzittenden opgehaald.


Een berger heeft beide auto`s afgesleept. Ter plaatse waren inmiddels verkeersregelaars en een auto van provincie Noord Holland aanwezig die het verkeer in goede banen leidde.


De stoplichten zijn al geruime tijd buiten werking. Monteurs hebben de stoplichten nog niet weten te maken. Hoelang de storing aan de verkeerslichten nog gaat duren is niet bekend.


Ook een politieauto had ook nog wat hulp van de berger nodig om weer op gang te komen.

Reacties

Reacties