Verkeersongeval A9 Akersloot. Brandweer Uitgeest rukt uit

800

UITGEEST – De brandweer van Uitgeest werd donderdagavond rond tien over 9 met de tankautospuit 634 gealarmeerd voor een verkeersongeval op de A9 ter hoogte van hectometerpaaltje 64,0 richting Alkmaar. Ook de brandweer van Velsen, Akersloot, Heiloo en Alkmaar werden gealarmeerd. Tevens werden er twee ambulance`s en diverse politie eenheden naar de A9 gestuurd.
Brandweer Uitgeest was als eerste ter plaatse, gevolgd door brandweer Akersloot. Ter plaatse betrof het een ongeval met meerdere voertuigen. De slachtoffers konden zelfstandig de voertuigen verlaten.


Een aantal bestuurders zijn door het ambulance personeel nagekeken. één persoon is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de A9 weer vrij gemaakt en een aantal auto’s naar de vluchtstrook geduwd, en wat brokstukken verwijderd zodat er weer veilig over de A9 gereden kon worden.


De A9 was tijdens het ongeval afgesloten in de richting van Alkmaar. Dit zorgde voor een flinke file. De brandweer van Uitgeest is bij de rotonde Kooimeer in Alkmaar omgekeerd, en was rond kwart voor 10 weer terug op de kazerne.

Reacties

Reacties