Vierde ongeval deze maand op oprit A9

1265

IMG_6728 (Medium)UITGEEST – De brandweer van Uitgeest & Heemskerk werden zaterdagavond omstreeks tien over half 1 gealarmeerd voor een verkeersongeluk op de oprit van de A9 richting Alkmaar.

Ook de politie en twee ambulance`s werden gealarmeerd voor het ongeval. Ter plaatse bleek er weer een auto uit de bocht te zijn gevolgen op de oprit van de A9. De inzittenden zijn door een ambulance nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De brandweer van Uitgeest kon al snel terug naar de kazerne. Brandweer Heemskerk is voor zover bekend niet ter plaatse geweest.
 
Het is deze maand al de vierde keer dat er op deze oprit een ongeval plaats vond. Op 6 januari vloog er een auto uit de bocht die op zijn dak tot stilstand kwam. Deze bestuurder raakte niet gewond. Op 15 januari vloog er een auto uit de bocht die ook op zijn dak tot stilstand kwam. Deze bestuurder raakte wel gewond en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Op 16 januari vloog er wederom een auto uit de bocht. Deze bestuurder raakte niet gewond. In alle gevallen heeft een bergingsbedrijf de auto`s afgevoerd.
 
IMG_6728 (Medium)

Reacties

Reacties