Vijftal brandstichtingen in Uitgeest

1659

UITGEEST – Bij een vijftal brandstichtingen in Uitgeest is tussen zondag 23.00 uur en 23.35 uur flinke schade ontstaan. De eerste brand werd rond 23.00 uur ontdekt aan de Kooglaan.
 
Daar stond een geparkeerde auto in brand. Tegelijkertijd kwam er ook een melding van een brand aan de Binnevenstraat. Daar stond een caravan in brand. De caravan en de auto zijn door brand verwoest.
 
Paar minuten later (rond 23.06 uur) was het opnieuw raak. Op de Kuipersvenstraat stond een camper in brand. Ook dit voertuig liep enorme schade op. Tussen 23.15 uur en 23.35 uur werden twee branden ontdekt in de Meerkoetstraat. Twee personenauto’s liepen aanzienlijke schade op. Het eerste voertuig aan de achterkant en het tweede voertuig liep brandschade op aan de rechter voorkant.
 
Door de politie is een grote zoekactie gestart naar de brandstichter(s). Daarbij is onder meer Burgernet ingezet. Helaas zonder resultaat. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. Bewoners met beveiligingscamera`s in de buurt van de branden kunnen hun beelden nakijken of daar iets op te zien is. De gedupeerden hebben aangifte gedaan.
 

Reacties

Reacties