Voorlichtingsavond brandweer succesvol

1266

UITGEEST – Een acht tal geïnteresseerden waren dinsdagavond aanwezig in de brandweerkazerne bij de voorlichtingsavond van brandweer Uitgeest.
 
 
Zelfs uit Akersloot en Heemskerk was er belangstelling. Veel korpsen hebben moeite om nieuwe vrijwilligers voor de brandweer te vinden. Voor Uitgeest lijkt voor alsnog dit niet het geval.
 
Brandweer Uitgeest is op zoek naar nieuwe vrijwilligers en organiseerde deze avond voor geïnteresseerden. De bezoekers kregen een brede uitleg over het brandweer vak en hoe de aanmelding gaat verlopen als je echt geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden. Daarnaast werd er een rondleiding geven door de kazerne van brandweer Uitgeest.
 
Voor de bezoekers uit Heemskerk en Akersloot was er helaas geen ruimte bij de brandweer van Uitgeest. De brandweer is echt op zoek naar mensen die wonen en/of werken in Uitgeest. Een aantal geïnteresseerden hebben aangegeven om het “6 weken traject” in te gaan. 6 weken lang zijn ze welkom bij de oefenavond (dinsdagavond) van brandweer Uitgeest. Zo kunnen ze kennis maken met het brandweer vak en kijken of het echt iets voor ze is.
 
Ook geïnteresseerd? En woon en/of werk je in Uitgeest? Dan ben je van harte welkom om op dinsdagavond vanaf half acht eens mee te draaien met een oefening van de brandweer. Ook dames zijn van harte welkom.
 

Reacties

Reacties