Vrouw ongewenst betast Parallelweg

2056

politieUITGEEST – Een vrouw is woensdagmiddag omstreeks tien voor half 5 lastig gevallen op de Parallelweg ter hoogte van recreatieterrein Dorregeest.
 
De vrouw fietste in de richting van Klein Dorregeest toen de man op de scooter naast haar kwam rijden. De man maakte hierbij meerdere seksueel getinte opmerkingen naar de vrouw en betastte de vrouw ongewenst. De vrouw gaf aan dat ze hier niet van gediend was en dat de man moest oprotten. De man op de scooter was hiervan niet onder de indruk en bleef de vrouw lastig vallen.
 
De vrouw is hierop doorgefietst en heeft een voorbijganger aangesproken. De scooterrijder is hierop omgekeerd en teruggereden in de richting van Uitgeest.
 
Het gaat om een vermoedelijk kleine man, licht getinte van ongeveer 20-25 jaar. Donker haar, donkere kleding met witte accenten. De scooter waar de man op reed was een zwart met zilveren accenten. De man droeg een witte helm/potje met kinbandje.
 
De vrouw heeft van het incident aangifte gedaan bij de politie. Mensen die getuigen zijn geweest van dit incident, meer informatie hebben of weten wie de bestuurder van de scooter is kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 
UPDATE: Inmiddels blijkt dat er meerdere vrouwen zijn lastig gevallen door deze man. De politie zou inmiddels meerdere telefoontjes hebben ontvangen. Het zou nu om 4 gevallen gaan. Voor het incident aan de Parallelweg sloeg de man toe aan de Geesterweg in Uitgeest. Verder heeft de man toegeslagen aan de Laan van Assumburg, Professor ten Doesschatestraat in Heemskerk en de Rijksstraatweg in Castricum. De politie vraagt om mensen die te maken hebben gehad met deze man contact op te nemen met 0900-8844. De politie doet onderzoek.
 

Reacties

Reacties