Vrouw uit de auto geknipt na ongeval N203

1835

UITGEEST – De hulpdiensten werden maandagochtend rond tien over half 9 gealarmeerd voor een ongeval op de N203 bij Uitgeest. Direct werden er diverse ambulance`s, politie en de brandweer van Uitgeest richting de N203 gestuurd.


Ter plaatse was er een auto op een kleine file gebotst. Één auto kwam naast een boom, voor een sloot in de berm tot stilstand. De bestuurster zat bekneld in haar auto en moest door de brandweer uit de auto geknipt worden. De bestuurster is hierna naar het ziekenhuis gebracht.


De andere bestuurders zijn nagekeken door het ambulancepersoneel waarvan er ook nog één bestuurder naar het ziekenhuis moest voor controle. De drie auto`s raakte zwaar beschadigd en zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Één auto kon nog op eigen kracht verder.


De oorzaak van het ongeval was een kleine verkeersopstopping. Een achteropkomende auto zag dit te laat. Er werd nog geprobeerd om uit te wijken maar dit mislukte. De N203 was tijdens het ongeval compleet afgesloten om de hulpdiensten alle ruimte te geven.
Reacties

Reacties