Weer airbags buitgemaakt bij inbraken

1408

politie - handboeienUITGEEST – In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er wederom geparkeerde auto`s opengebroken in de wijk de Koog. Bij 13 auto`s werd een ruit ingeslagen en airbags en navigatiesystemen weggenomen.

 
 

De dader(s) hebben hierbij weer airbags buit gemaakt. De laatste weken is het bijna dagelijks raak in Uitgeest met inbraken in auto`s en woningen. Op de Waldijk werden een paar weken terug al airbags buit gemaakt en vroeg de politie al om alertheid wegens de vele auto inbraken.
 
Wie er iets gezien heeft van de auto inbraken in de Koog kan contact opnemen met de politie op 0900-8844. Ziet u iets verdachts? Neem dan contact op met de politie via 112. Twijfel niet. Beter één keer te veel gebeld dan één keer te weinig.
 
Laat u `s avonds uw hond uit houdt dan een extra oogje in het zeil. Hondenbezitters lopen dagelijks hun rondje en hebben het daarom als eerste in de gaten wanneer er iets niet klopt of wanneer er iets verdachts aan de hand is. Een snelle 112-melding vergroot de pakkans van verdachten.
 

Reacties

Reacties