Weer diefstal na insluiping

1431

UITGEEST – Dieven hebben dinsdag 23 februari weer toegeslagen in Uitgeest.
 
Tussen dinsdagmiddag 4 uur en dinsdagavond half 9 konden de dieven een woning betreden aan de Wethouder Zonneveldstraat in Uitgeest. Het is niet bekend wat er bij de diefstal is buit gemaakt. Ook aan de De Kuil werd geprobeerd in te breken.
 
De inbrekers kunnen binnenkomen via een openstaand raam of een deur die niet op slot was. Om dit bij een woning te voorkomen, kun je het beste ramen en deuren altijd dicht en op slot doen. Ook als u maar even weg bent om boodschappen te doen of de hond uit te late of zelfs als u even op de bovenverdieping bent. Laat de sleutels niet in de sloten zitten. Plaats eventueel kierstandhouders als u ramen open wilt laten staan.
 
Het is de derde keer in korte tijd dat inbrekers op deze manier toeslaan. Heeft u iets verdachts gezien in de Wethouder Zonneveldstraat of aan de Kuil dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 

Laten we samen de buurt wat veiliger maken. Meld je aan voor de BurgerAlert Whatsapp Groepen Uitgeest via www.112-uitgeest.nl/burgeralert

Reacties

Reacties