Weer pogingen tot inbraak

1779

UITGEEST – De voorjaarsvakantie is inmiddels voorbij maar dat weerhoudt inbrekers niet om Uitgeest met rust te laten.
 
Dinsdag 28 februari tussen 17:00 en 21:00 werd er geprobeerd in te breken in een woning aan de Benesserlaan in Uitgeest. Op woensdag 1 maart werd er tussen 12:00 en 16:00 geprobeerd in te breken in een woning aan de Dokter Brugmanstraat in Uitgeest.
 
Mogelijke getuigen die iets verdachts hebben gezien zoals verdachte personen of voertuigen op de bovengenoemde tijdstippen in de bovengenoemde straten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 
Het valt op dat de inbrekers de laatste dagen vooral via de voordeur de woning betreden of een poging ondernemen via de voordeur. Om uw deur en dus uw huis en gezin tegen inbraak te beveiligen, moet u in uw deur investeren. Door extra beveiliging op uw deur, verhoogt u de veiligheid.
 
Anti-inbraakstrip
Een ervaren inbreker heeft een voordeur snel open door een koevoet tussen de deurpost en de deur te steken. Met een anti-inbraakstrip maakt u dat in een handomdraai onmogelijk.
 
Cilinderslot
De deurcilinder is het hoofdbestanddeel van iedere deur en heeft dus de hoogste prioriteit bij inbraakpreventie. Ondanks dat ze zo belangrijk zijn, hebben veel cilindersloten nog een verouderde techniek, zonder manipulatiebescherming, zonder nood- of gevarenfunctie, etc.

Reacties

Reacties