Wieldoppen ontvreemd in Uitgeest, boefjes aangehouden

853

politiemotorUITGEEST- Autobezitters die de afgelopen week in Uitgeest hun auto aantroffen zonder wieldoppen, kunnen zich melden bij de politie van Uitgeest.
 

 
Naar aanleiding van een aantal internetaangiften van gestolen wieldoppen vanuit Uitgeest, heeft de politie deze week een onderzoekje ingesteld. De wieldoppen waren van auto’s afgehaald die onder andere geparkeerd stonden in de omgeving van de Boterbloem, Koekoeksbloem, Dotterbloem en de Hollandse Tuin.
 
Met hulp van inwoners van Uitgeest wist de politie de jeugd op te sporen die deze wieldoppen kennelijk verzamelden. Hierdoor werden 15 wieldoppen teruggevonden. De daders betroffen 3 jongens in de leeftijd van 12 tot 14 jaar.
 

Autobezitters in Uitgeest die hun wieldoppen missen, worden verzocht zich te melden bij de politie in Uitgeest. Ook mensen of kinderen die wieldoppen hebben gevonden in Uitgeest, worden verzocht deze af te geven bij de politie, of contact te zoeken met de politie in Uitgeest via 0900-8844.
 
UPDATE: De wijkagent Frans Pals meld dat bijna alle wieldoppen weer terug bij de rechtmatige eigenaren zijn terugbezorgd. Een wieldop van een Skoda mist nog.
  


https://twitter.com/Wag_FPals/status/390392600437719040

Reacties

Reacties