Woninginbraak Hogeweg Uitgeest

933

UITGEEST – Woensdag heeft er op de Hogeweg in Uitgeest op klaarlichte dag een woninginbraak plaats gevonden.


De bewoner van het woonhuis was de gehele dag aan het werk. De inbrekers hebben de gordijnen van de woning dicht geschoven, waardoor er vanaf buiten niets te zien was, waardoor de inbrekers rustig hun gang hebben kunnen gaan.


De politie heeft `s avonds bij diverse buurtbewoners aangebeld om te vragen of iemand iets gezien had. Dit bleek voor alsnog niet het geval.


Onbekend is wat de daders hebben meegenomen. Het is de tweede keer in korte tijd dat er bij deze woning overdag wordt ingebroken.


Politie Kennemerland geeft aan dat er in deze donkere maanden extra gesurveilleerd wordt ter preventie van overvallen en inbraken. Wanneer er iets verdachts wordt waargenomen, direct met 1-1-2 bellen.


Inbraken of verdachte situaties melden:

 • Zie je iets wat je niet vertrouwt of ben je getuige van een inbraak?
  Bel altijd 112. Altijd bellen, ook als je twijfelt. Beter een onterechte melding dan geen melding.

 • Let op verdachte personen of situaties in uw buurt, noteer signalementen en kentekens, maak eventueel foto’s en bel altijd de politie op 112 als het een heterdaad situatie betreft. Alle informatie is welkom én nodig zodat de politie daders kan opsporen en oppakken.
 • ‘Een griezelige vent in een busje’ is niet genoeg. ‘Een mollige, kleine man van rond de dertig. Blond haar, zwarte jas, spijkerbroek. Zat in een wit Mercedesbusje met een kenteken dat begint met XJ-06’ is een melding waar de politie direct iets mee kan.
 • Merk je achteraf dat er bij je is ingebroken?
  Bel 0900-8844. Ga langs bij je buren: misschien hebben zij iets gezien en kenmerken genoteerd.

 • Wil je een volledig anonieme melding doen?
  Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-700. Dit nummer kun je ook bellen voor anonieme meldingen ‘op heterdaad’

  Reacties

  Reacties