Zweten voor ludieke actie van de brandweer

1012

UITGEEST – Afgelopen zondag organiseerde de brandweer Uitgeest een ludieke actie om nieuwe leden te werven. Samen met de sporters van Liefting Fit werd er een sportieve actie op touw gezet. De sporters moesten brandweerwagens over het terrein aan de Molenwerf heen- en weer trekken en duwen.
 
Deze ludieke actie is nodig omdat enkele leden van brandweer Uitgeest al achter in de vijftig zijn of in de zestig en deze op termijn het korps gaan verlaten. Als vrijwilliger krijg je per iedere dinsdagse trainingsavond € 16,00 vergoeding en € 25,00 euro voor een uitruk. Het kost je gemiddeld 5 uur per week, je krijgt er meer dan alleen geld voor terug en je hoeft geen technisch specialist te zijn. Alles wat je gaat doen, leer je in een opleiding en op oefenavonden.
 
Vooralsnog heeft de ludieke actie van brandweer Uitgeest één geïnteresseerde opgeleverd. Ben je zondag niet aanwezig geweest maar heb je toch interesse? Of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar brandweer Uitgeest via info@brandweeruitgeest.nl. Ook vrouwen zijn natuurlijk van harte welkom.

Reacties

Reacties